Qui sóm

* Què és Loteria de Barcelona?

- Barcelona Lottery és la primera i única empresa legal de loteria que opera a la província de Barcelona com a mitjà per instal·lar loteria legal mitjançant sortejos cada dia.


* Quan es va establir la Loteria de Barcelona?

- La loteria de Barcelona va ser constituïda oficialment el 2016 pel govern provincial de Barcelona després d’haver aprovat els diputats amb l’objectiu de proporcionar una instal·lació oficial de jocs de loteria als ciutadans de Barcelona


* Qui pot comprar el bitllet de Barcelona Lottery?

Barcelona Lottery, quan va començar a funcionar per primera vegada el 2016, només la poden adquirir els residents de la província de Barcelona només mostrant una targeta d’identitat quan comprin bitllets als establiments de Loteria de Barcelona, disponibles a tota la província de Barcelona.
Però des del 2018, la Loteria de Barcelona ja la poden adquirir turistes i residents de fora de Barcelona amb una limitació màxima de comprar 5 entrades per persona amb un límit d’edat mínima de 21 anys.


* Per a què serveix el benefici de la Loteria de Barcelona?

- Barcelona Lottery és una empresa de loteria propietat del govern de Barcelona, de manera que una part (aproximadament el 25%) dels beneficis es dipositarà a la tresoreria del govern, mentre que la resta es destinarà a donar suport als programes socials dirigits per la Loteria de Barcelona.
Quan una assignació d’aquests fons encara serà supervisada per un auditor independent designat pel govern.